Sefer görev emri nereden sorgulanır? Seferberlik sorgulama ekranı!

Türkiye’den havalanan savaş uçakları Suriye’nin Tel Rıfat ve Ayn el-Arab ve Irak'ın kuzeyine yuvalanan PKK/YPG/PYD terör örgütüne karşı hava harekatı başlatmasıyla birlikte seferberlik ilan edilmesi halinde sefer çıkıp çıkmadığını merak eden vatandaşlar arama motorlarında Sefer görev emri nereden sorgulanır? Sorusunun yanıtını araştırıyor. İşte Seferberlik sorgulama ekranı!

Sefer görev emri nereden sorgulanır?
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye, bir hafta önce İstiklal Caddesi’nde meydana gelen terör saldırısına misliyle karşılık verdi. Milli Savunma Bakanlığı, gece yarısı yaptığı açıklamayla terör örgütü PKK/YPG’nin Irak ve Suriye’nin kuzeyindeki hedeflerine yönelik ‘Pençe-Kılıç Hava Harekatı’ başlatıldığını duyurmasıyla birlikte arama motorlarında “Sefer görev emri nereden sorgulanır? Seferberlik sorgulama ekranı!” soruları merak konusu oldu. İşte Seferberlik sorgulama ekranı!

SEFER GÖREV EMRİ NEREDEN SORGULANIR?

Türk Silahlı Kuvvetlerinin ihtiyacını karşılamak ve savaş süresince istenilen seviyeyi muhafaza etmek üzere barışta yapılan hazırlıkların olağan üstü bir durumda uygulanmasıdır.

SEFERBERLİK SORGULAMA EKRANI!

Sefer görev emrinin olup olmadığını anlayabilmek için internet sorgulaması kullanılabilir. Sefer görev emri sorgulama işlemi için ‘https://www.turkiye.gov.tr/personel-sefer-gorev-emri-sorgulama’ adresine giriş yapıp istenen bilgileri girdikten sonra sorgulamanızı başlatabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sefer görev emri nereden sorgulanır? Seferberlik sorgulama ekranı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap