Kasaba Doktoru bu akşam neden yok? Kasaba Doktoru yeni bölüm ne zaman?

Kasaba Doktoru bu akşam neden yok? Kasaba Doktoru yeni bölüm ne zaman yayınlanacak sorusunun yanıtı araştırılıyor. TRT 1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizilerinden olan Kasaba Doktoru, Cuma akşamları izleyicisiyle buluşuyor. FIFA Dünya Kupası maçları nedeniyle TRT dizilerinden bazıları yayınlanmadı. Peki, Kasaba Doktoru bu akşam neden yok? Kasaba Doktoru yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Kasaba Doktoru, her Cuma akşamı yeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkıyor. Başrollerinde Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı, Vildan Atasever, Sinan Albayrak’ın yer aldığı dizi, 2 Aralık 2022 TRT 1 yayın akışı içinde yer almadı. Peki, Kasaba Doktoru bu akşam neden yok? Kasaba Doktoru yeni bölüm ne zaman? İşte dizi ile ilgili merak edilenler haberimizde.

KASABA DOKTORU BU AKŞAM NEDEN YOK?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Kasaba Doktoru, 3 hafta ekranlara ara verdi. TRT ekranlarında 18 Aralık tarihine kadar Dünya Kupası maçları yayınlanacağından Kasaba Doktoru yeni bölümü ile bu akşam ekranlarda olmayacak.

KASABA DOKTORU YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

En son 18 Kasım 2022 tarihinde 25. bölümü ile izleyici karşısına çıkan Kasaba Doktoru dizisi yeni bölüm tarihi henüz bilinmiyor. Konu ile ilgili açıklama geldiğinde haberimizde yer verilecektir.

TRT 1 YAYIN AKIŞI 2 ARALIK 2022

  • 13:15 Yeşil Deniz (Canlı)
  • 17:00 Ana Haber (Canlı)
  • 17:55 İddiaların Aksine
  • 18:00 2022 Dünya Kupası Grup Eleme Maçı “Güney Kore-Portekiz” (Canlı)
  • 20:00 3’Te 3
  • 22:00 2022 Dünya Kupası Grup Eleme Maçı “Kamerun-Brezilya” (Canlı)
  • 00:00 Türk Sineması “Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kasaba Doktoru bu akşam neden yok? Kasaba Doktoru yeni bölüm ne zaman?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap