Fenerbahçe Çaykur Rizespor son 16 tur maçı ne zaman oynanacak? Fenerbahçe Çaykur Rizespor maç tarihi ne zaman, hangi gün?

Ziraat Türkiye Kupası 5. eleme turu maçları dün oynanan maçlarla birlikte tamamlandı. 11 takım adını son 16 turuna yazdırma başarısı gösterdi. Bugün Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirilen 16 tur kura çekiminde Fenerbahçe’nin rakibi belli oldu. Peki, Fenerbahçe Çaykur Rizespor son 16 tur maçı ne zaman oynanacak? Fenerbahçe Çaykur Rizespor maç tarihi ne zaman, hangi gün? İşte detaylar.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Çaykur Rizespor son 16 tur maçı ne zaman oynanacak? Fenerbahçe Çaykur Rizespor maç tarihi ne zaman, hangi gün? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Ziraat Türkiye Kupası 5. eleme turu maçları dün oynanan maçlarla birlikte tamamlandı. Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu kura çekimi 23 Aralık Cuma günü saat 11:30’da başladı.

FENERBAHÇE ÇAYKUR RİZESPOR SON 16 TUR MAÇI NE ZAMAN OYNANACAK?

Ziraat Türkiye Kupası (ZTK) 16 turu için kura çekimi için geri sayım başladı. 11 takım adını son 16 turuna yazdırma başarısı gösterdi. Bugün Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirilen 16 tur kura çekiminde Galatasaray’ın rakibi belli oldu.

FENERBAHÇE ÇAYKUR RİZESPOR MAÇ TARİHİ NE ZAMAN, HANGİ GÜN?

Ziraat Türkiye Kupası 16 tur maçları 17, 18, 19 Ocak 2023 tarihlerinde oynanacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fenerbahçe Çaykur Rizespor son 16 tur maçı ne zaman oynanacak? Fenerbahçe Çaykur Rizespor maç tarihi ne zaman, hangi gün?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap