Doya Doya Moda Su Köksal kimdir, kaç yaşında? Su Köksal nereli, boyu kaç, İnstagram hesabı ne?

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı Doya Doya Moda'nın yeni yarışmacısı Su Köksal programın sıkı takipçileri tarafından merak konusu oldu. İşte vatandaşlar tarafından arama motorlarında merak edilen Doya Doya Moda Su Köksal kimdir, kaç yaşında? Sorusunun yanıtı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Su Köksal, bu haftanın ilk gününde yeni bölüme başlanan Doya Doya Moda’ya katıldı. Geçtiğimiz hafta Doya Doya Moda’dan elenen Rojin’in yerine gelen Su Köksal geldi. Yarışmaya katılan Köksal hakkında merak edilen Doya Doya Moda Su Köksal kimdir, kaç yaşında? Su Köksal nereli, boyu kaç, İnstagram hesabı ne? Soruların yanıtı haberimizde.

Tv8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda’da geçtiğimiz hafta elenen isim Rojin oldu. Bugün Rojin’in yerine Su Köksal geldi. Yarışmaya madalyalıları ile katılan Su Köksal hakkında aramalar hızlandı. Peki, Doya Doya Moda Su Köksal kimdir, kaç yaşında? Su Köksal nereli, boyu kaç, İnstagram hesabı ne? İşte detaylar.

DOYA DOYA MODA SU KÖKSAL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Yeni haftanın başladığı Doya Doya Moda’da bugün programa yeni yarışmacı Su Köksal katıldı. İzleyiciler Su Köksal ile ilgili aramalarını hızlandırdı. Doya Doya Moda yeni yarışmacısı Su Köksal 20 yaşında. Trabzonlu. Atletizm sporu ile ilgileniyor.

Milli atlet olan Su Köksal’ın birçok dereceleri ve madalyası bulunuyor. Doya Doya Moda’daki kolyeleri de madalya olarak gören yarışmacı bu madalyaların hepsini almaya geldiğini söylüyor.

SU KÖKSAL NERELİ, BOYU KAÇ, İNSTAGRAM HESABI NE?

Bugünden itibaren Doya Doya Moda’da milyonların karşısına çıkarak ve birincilik için yarışacak olan Su Köksal 20 yaşında. Aslen Trabzonlu. Türkiye ve Avrupa şampiyonlukları var.

Su Köksal’ın İnstagram’da 200 bine yakın takipçisi var. Köksal’ı (@su.koksall) adresinden takip edebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Doya Doya Moda Su Köksal kimdir, kaç yaşında? Su Köksal nereli, boyu kaç, İnstagram hesabı ne?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap