O Ses Türkiye yılbaşı ne zaman, saat kaçta? 2023 O Ses Türkiye yılbaşı jürileri ve oyuncuları kimler?

Türkiye’nin en çok severek takip ettiği 2023 O Ses Türkiye yarışma programı yılbaşı özel yayınıyla ekranlarda yer almak için hazırlanıyor. Ekranların sevilen yarışma programı O Ses Türkiye her yılbaşı gecesi olduğu gibi bu sene de izleyicisiyle buluşacak. İşte O Ses Türkiye yılbaşı ne zaman, saat kaçta? Sorusunun yanıtı haberimizde.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Televizyon ekranlarında sevilen yarışma programı O Ses Türkiye, 2023 yılbaşı özel yayınıyla sevenleriyle buluşacak. 31 Aralık Cumartesi gecesi yayınlanacak O Ses Türkiye yılbaşı için geri sayım başlarken arama motorlarında merak konusu olan O Ses Türkiye yılbaşı ne zaman, saat kaçta? 2023 O Ses Türkiye yılbaşı jürileri ve oyuncuları kimler? Soruların yanıtını haberimizde derledik. İşte detaylar.

O Ses Türkiye yılbaşı için geri sayım başladı. Türkiye’de yayın yapan birçok televizyon programı 2023 yılbaşı özel yayın için hazırlıklarını tamamlıyor. Bunlardan bir tanesi de yılbaşı akşamlarının vazgeçilmez programı O Ses Türkiye olacak. 2023 O Ses Türkiye yılbaşı jürileri ve yarışmacıları da izleyiciler tarafından şimdiden merak edilmeye başlandı. İşte program hakkında merak edilenler.

O SES TÜRKİYE YILBAŞI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

O Ses Türkiye yılbaşı özel programının 31 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00’de TV8 ekranlarında yayınlanacağı tahmin ediliyor.

2023 O SES TÜRKİYE YILBAŞI JÜRİLERİ VE OYUNCULARI KİMLER?

TV8’in sahibi Acun Ilıcalı her yılbaşı gecesi O Ses Türkiye yayınlamayı ihmal etmiyor. 2022’in son günü olan 31 Aralık Cumartesi gecesi de yayınlanacak program izleyicilere keyifli anlar yaşatacak.

O Ses Türkiye 2023 yılbaşı jürileri ise; Ebru Gündeş, Murat Boz, Yıldız Tilbe ve Seda Sayan olacak. Gecede ayrıca Eser ve Berfu Yenenler, Çift Terapisi adlı gösterilerini sahneleyecek.

Bu yıl O Ses Türkiye yılbaşı programında yine birbirinden ünlü ve yıldız isimler yer alacak.

Yılbaşı konukları arasında; Talat Bulut, Kerem Alışık, Ebru Şahin, Onur Buldu, Alina Boz, Melis Sezen, Cemre Baysel, Selçuk Yöntem, Selin Şekerci, Aytaç Şaşmaz, Danla Bilic, Cemal Can Canseven, Neslihan Atagül, Kadir Doğulu, Nilsu Berfin Aktaş, Büşra Pekin ve Aslıhan Malbora gibi ünlü isimler ön plana çıkıyor.

Acun Ilıcalı’nın Instagram hesabından paylaştığı görüntülerde ünlü oyuncu Aytaç Şaşmaz, Melis Sezen, Ayça Ayşin Turan, Selçuk Yöntem, Selin Şekerci, Büşra Pekin ve Talat Bulut’un sahne aldığı görüldü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
O Ses Türkiye yılbaşı ne zaman, saat kaçta? 2023 O Ses Türkiye yılbaşı jürileri ve oyuncuları kimler?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap