Al Sancak ilk bölüm ne zaman başlayacak? Al Sancak dizisinin konusu nedir?

Al Sancak ilk bölüm ne zaman başlayacak, konusu nedir? Uğur Güneş'in başrolünü oynadığı Avcı dizisinin yeni adı belli oldu. Bozdağ Film imzalı dizinin yeni adı açıklandı. Peki, Al Sancak ilk bölüm ne zaman başlayacak? Al Sancak dizisinin konusu nedir? İşte dizi ile ilgili merak edilen detaylar haberimizde.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni diziler peş peşe gelmeye devam ederken TRT 1 ekranlarında yeni başlayacak askeri dizi Al Sancak fragmanının yayınlanmasıyla yoğun ilgi gördü. Avcı ismiyle ekranlara gelecek olan dizi isim değişikliği yaparak Al Sancak oldu. Peki, Al Sancak ilk bölüm ne zaman başlayacak? Al Sancak dizisinin konusu nedir? İşte TRT1 ekranlarının yeni dizisi ile ilgili detaylar…

AL SANCAK İLK BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Uğur Güneş’in başrolünü oynadığı TRT’nin “Avcı” dizisinin isminin değişeceği konuşuluyordu. Bozdağ Film imzalı dizinin yeni adı açıklandı ve ilk fragmanı yayınlandı. Sezonun en iddialı ve merakla beklenen ‘Al Sancak’ dizisi çok yakında TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

AL SANCAK DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Başrollerinde Uğur Güneş’in yer aldığı Al Sancak dizisinde ünlü isim bir askeri canlandırmaktadır. Dizinin konusu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmasa da fragmanından görüldüğü üzere askeri dizi olduğu kesinleşti. Uğur Güneş’in dizide ki partneri ise Gönül Dağı’nın sevilen isimlerinden Gülsüm Ali İlhan olduğu belirlendi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Al Sancak ilk bölüm ne zaman başlayacak? Al Sancak dizisinin konusu nedir?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap