Yalı Çapkını Necip Usta diziden ayrıldı mı? Yalı Çapkı’nından Menderes Samancılar neden ayrıldı?

Yalı Çapkını Necip Usta diziden ayrıldı mı? Ekranların reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nın oyuncuları kimlerdir merak ediliyor. Merak edilen isimler arasında Necip geliyor. Cuma akşamlarına damga vuran Star TV rekortmen dizi Yalı Çapkını'nda Halis Ağa’nın arkadaşı Necip Usta rolüne hayat veren usta aktör Menderes Samancılar da artık renk kattığı Yalı Çapkını’nda rol almayacağı ifade ediliyor. Peki, Yalı Çapkı'nından Menderes Samancılar neden ayrıldı? İşte detaylar.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını’nın oyuncuları kimlerdir merak ediliyor. Yalı Çapkını dizisinde Necip karakterini “Menderes Samancılar” canlandırmaktadır. Merak edilen isimler arasında Necip Usta geliyor. Yalı Çapkını Necip Usta diziden ayrıldığı yönünde haberler çıkmaya başladı. Peki, Yalı Çapkını Necip Usta diziden ayrıldı mı? Yalı Çapkı’nından Menderes Samancılar neden ayrıldı? İşte merak edilenler haberimizde.

YALI ÇAPKINI NECİP USTA DİZİDEN AYRILDI MI?

Yayınlandığı günden itibaren reyting rekorları kıran Yalı Çapkı’nı dizisinde Necip Usta karakterine hayat veren Menderes Samancılar, diziye veda etti.

MENDERES SAMANCILAR YALI ÇAPKI’NIN DAN NEDEN AYRILDI?

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Yalı Çapkını dizisi bu sezon hem ekranda aldığı reyting, hem de dijital izlenme rakamlarıyla rekor üstüne rekor kırıyor. Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu’nun yıldızını daha da parlatan dizinin ekibinden geçen günlerde Cansu Fırıncı ayrılmıştı. Fırıncı hikayesi başta planlandığı gibi ilerlemediği için yapım şirketiyle anlaşarak projeye veda etti.

Bu arada dizide bir ayrılık daha yaşandı. Cuma akşamlarına damga vuran rekortmen dizide Halis Ağa’nın arkadaşı Necip Usta rolüne hayat veren usta aktör Menderes Samancılar da artık konuk oyuncu olarak renk kattığı Yalı Çapkını’nda rol almayacak. Bu arada Samancılar, Adana’da çekilen Çağlar Ertuğrul, Merve Dizdar ve Berkay Ateş’i buluşturan “Magarsus” dizisinin ekibine katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yalı Çapkını Necip Usta diziden ayrıldı mı? Yalı Çapkı’nından Menderes Samancılar neden ayrıldı?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap