Erkeğe Güven Olmaz dizisi ne zaman yayınlanacak? Erkeğe Güven Olmaz dizisi yayın tarihi ne zaman?

Erkeğe Güven Olmaz dizisi ne zaman yayınlanacak? FOX ekranlarında yayınlanacak olan başrollerinde Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk'un yer aldığı "Erkeğe Güven Olmaz" dizisi bugün sete çıktı.  Peki Erkeğe Güven Olmaz dizisi ne zaman yayınlanacak? Erkeğe Güven Olmaz dizisi yayın tarihi ne zaman? İşte yeni dizi ile ilgili merak edilen detaylar haberimizde.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erkeğe Güven Olmaz dizisi ile hayranlarıyla bulaşacak Duymaz’a başrolde eşlik edecek isim ise belli oldu. Başrollerini Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk’un paylaştığı Erkeğe Güven Olmaz dizisi bugün Antalya’da sete çıktı. Peki, Erkeğe Güven Olmaz dizisi ne zaman yayınlanacak? Erkeğe Güven Olmaz dizisi yayın tarihi ne zaman? İşte detaylar.

ERKEĞE GÜVEN OLMAZ DİZİSİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Alperen Duymaz’ın başrol olarak yer alacağı dizinin yönetmenliğini Doğa Can Anafarta yapacak. Yakışıklı oyuncu dizide eşlik edecek isim ise ‘Çarpışma’ dizisinde birlikte rol aldığı güzel oyuncu ‘Melisa Aslı Pamuk’ olacak. Çarpışma dizisindeki uyumları büyük beğeni toplayan oyuncular yeni projeleriyle birlikte tekrar kamera karşısına geçecek. Dizide Duymaz, ‘Erhan’ karakteriyle rol alırken, Pamuk ise ‘Sibel’ karakteriyle rol alacak. Merakla beklenen dizinin yayın tarihiyle ilgili ise henüz resmi bir açıklama bulunmuyor.

Erkeğe Güven Olmaz dizisinin yayın tarihiyle henüz resmi açıklama yapılmadı.

ERKEĞE GÜVEN OLMAZ DİZİSİ YAYIN TARİHİ NE ZAMAN?

Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk’un başrollerini paylaştığı Erkeğe Güven Olmaz dizisinin çekimleri başladı. Dizi yeni yılda Fox Tv’de ekrana geleceği ifade edilmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Erkeğe Güven Olmaz dizisi ne zaman yayınlanacak? Erkeğe Güven Olmaz dizisi yayın tarihi ne zaman?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap