Erkeğe Güven Olmaz dizi konusu ne, uyarlama mı? Erkeğe Güven Olmaz dizi oyuncuları kimler?

Erkeğe-Güven-Olmaz-dizi-konusu-ne,-uyarlama-mı

Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk’un başrollerini paylaştığı Erkeğe Güven Olmaz dizisinin çekimleri başladı. Dizi severleri tarafından arama motorlarında merak konusu olup sıkça araştırılan Erkeğe Güven Olmaz dizi konusu ne, uyarlama mı? Erkeğe Güven Olmaz dizi oyuncuları kimler? Soruların yanıtını sizler için haberimizde derledik. İşte detaylar.

ERKEĞE GÜVEN OLMAZ DİZİ KONUSU NE, UYARLAMA MI?

Dizi nişanlısı Elif’le evlilik aşamasındayken büyük bir borçla karşı karşıya kalan Erhan’ın (Alperen Duymaz), turizm şirketinin finans bölümde çalıştığı patronu Sibel’den (Melisa Aslı Pamuk) aldığı teklifle değişen hayatını konu alınıyor. “Erkeğe Güven Olmaz”ın kadrosuna son olarak Derya Beşerler, Naz Sayiner ve Emirhan Dönmez katıldı. Ayrıca Erhan’ın (Alperen Duymaz) nişanlısı Elif’i canlandıracak oyuncu da sonunda belli oldu. Rolü Rüya Helin Demirbulut oynayacak.

ERKEĞE GÜVEN OLMAZ DİZİ OYUNCULARI KİMLER?

Doğa Can Anafarta’nın yöneteceği dizinin başrollerinde Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk ve Erdal Küçükkömürcü, Ahmet Kayakesen ve Hülya Gülşen yer alırken, diziyi A. Orçun Okşar, Gülsev Karagöz ve Zafer Özer Çetinel yazıyor. Alperen Duymaz’ın “Erhan”, Melisa Aslı Pamuk’un “Sibel” rollerini oynayacağı dizide Erdal Küçükkömürcü, Sibel’in babası Tuncay’a hayat verecek.

Exit mobile version