Gamze Eler kimdir, kaç yaşında, nereli? Esra Erol’da Gamze Eler nerede?

Gamze Eler kimdir, kaç yaşında, nereli? Gamze Eler'in Erdi Harmancı tarafından alıkonulduğu iddiası Eler'in annesi Nergiz hanım tarafından iddia edildi. Nergiz hanımın iddiasına göre Erdi Harmancı'dan kızı Gamze Eler tarafından yedi ay önce şikayetçi olduğu iddia edildi. Peki, Esra Erol'da Gamze Eler nerede? İşte merak edilenler haberimizde.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Esra Erol’da Gamze ve Erdi Harmancı kimdir soruları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. ATV’de yayınlanan Esra Erol’da programında işlenen Gamze Eler olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Gamze Eler kimdir, kaç yaşında, nereli? Esra Erol’da Gamze Eler nerede? Cevaplar haberimizde..

GAMZE ELER KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Gamze Eler’in Erdi Harmancı tarafından alıkonulduğu iddiası Eler’in annesi Nergiz hanım tarafından iddia edildi. Nergiz hanımın iddiasına göre Erdi Harmancı’dan kızı Gamze Eler tarafından yedi ay önce şikayetçi olduğu iddia edildi. 22 Kasım’dan sonra Gamze Eler’den haber alamadığını söyleyen Nergiz Hanım’ın Erdi Harmancı’nın Gamze Eler ile kaçtığını söyledi.

ESRA EROL’DA GAMZE ELER NEREDE?

Gamze Eler canlı yayına bağlanırken “Anne niye oraya gittin. Benim fotoğrafımı oradan kaldırın. Şuanda Erdi Harmancı ile birlikteyim. Erdi ile arkadaşım. 22 Kasım’da Antalya’daki evimden çıkarak Erdi’nin evine gittim.Cansu ile benim bir alakam yok. Cansu kaldı mı kalmadı mı bilmiyorum” ifadelerini kullandı. Erdi ile ilgili gerçekleri biliyor musun sorusuna Eler “Erdi evli. 4 çocuğu var. 2’si Yeşim’den 2’si Ayfer’den. Kendi rızam ile Erdi’nin yanındayım.” ifadelerini kullandı. Eler “Erdi senin özel fotoğraflarını yayınlarım tehididi ile seni çağırdı mı” sorusuna “Ben kendi rızamla yanındayım. O şikayetçi olduğum dönemde Erdi’nin mi bu işi yaptığı kesin değil. Ben Erdi’den evet şikayetçi oldum.” ifadelerini kullandı. “Seninle görüştükten sonra gidip senin amca kızın Cansu ile görüştü bu adam. Bu adamın niyeti nedir? Neden arkadaşlık ediyorsun?” ifadelerini kullanan Erol’a, Eler “Biz dini nikahla evliyim. Resmi nikahlı eşi ile boşanma davası açtığını söyledi.” ifadelerine Erol “Bunu kaç genç kıza söylemiş bu adam. Senin söylediğin şeyi eşine soralım mı ya öyle bir dava yoksa ne yapacaksın?” ifadeleri sonrası Ayfer canlı yayına bağlanarak “Kocam 15 gündür evde yokum. Bana cezaevine gidiyorum dedi. 2 gün orada kalacağım dedi. Sonra bir tane kız kaçırmış ama Erdi bunu sürekli inkar ediyor. O kız Cansu. Erdi sonrasında eve dönmedi Esra abla” ifadelerini kullandı. Ayfer “Ben kocamı cezaevinde biliyorum. Aslında başka bir kızı kaçırmış ben bunu yeni öğrendim” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gamze Eler kimdir, kaç yaşında, nereli? Esra Erol’da Gamze Eler nerede?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap