Erkan Meriç kimdir, aslen nereli? Erkan Meriç boyu kaç, oynadığı diziler neler?

Türkiye’de magazin dünyasında her gün yeni bir isim gündem olmaya devam ediyor. Vatandaşların bu kez merak ettiği isim Erkan Meriç oldu. Sosyal medyada gündem olan Erkan Meriç ile ilgili biyografisi hakkında merak edilen Erkan Meriç kimdir, aslen nereli? Sorusunun yanıtını haberimizde derledik.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Magazin dünyasında her gün yeni bir isim gündem olmaya devam ediyor. Beyaz Karanfil ve Kurtlar Vadisi Pusu dizilerinden tanıdığımız oyuncu Erkan Meriç’in hayatı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Erkan Meriç boyu kaç, oynadığı diziler neler? İşte merak edilenler.

Gülümse Kaderine dizisi oyuncularından Erkan Meriç sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncu ve model Erkan Meriç’in de rol aldığı Gülümse Kaderine dizisi ilgiyle izleniyor. İşte Erkan Meriç kimdir, aslen nereli? Erkan Meriç boyu kaç, oynadığı diziler neler? Soruların yanıtı haberimizde.

ERKAN MERİÇ KİMDİR, ASLEN NERELİ?

Model, sinema ve dizi film oyuncusu. 25 Temmuz 1986, Adana doğumlu. Mersin Üniversitesi Elektronik Otomasyon Bölümü mezun olmuştur.

Medyada Kıvanç Tatlıtuğ ve Kenan İmirzalıoğlu’dan sonra Dünyanın en iyi erkek modeli unvanını kazandığı yazılan Erkan Meriç, uzun yıllar profesyonel olarak futbol oynadı, kalecilik yaptı. Ayrıca voleybol, yüzme, basketbol, body building gibi spor dallarıyla da ilgilendi.

ERKAN MERİÇ BOYU KAÇ, OYNADIĞI DİZİLER NELER?

  • Adını Sen Koy (TV Dizisi, Ömer,2018).
  • Hayat Çizgisi Suriye (Doğan, TV Filmi, 2016)
  • Adını Sen Koy (Ömer, TV Dizisi, 2016)
  • İkimize Bir Dünya (Sinema Filmi, 2015)
  • Beyaz Karanfil (TV Dizisi, 2014)
  • Zeynep’in Hikayesi (TV Filmi, 2012)
  • Acayip Hikayeler (TV Dizisi, 2012)
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TV Dizisi, 2007).

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Erkan Meriç kimdir, aslen nereli? Erkan Meriç boyu kaç, oynadığı diziler neler?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap