Alanyaspor Galatasaray maçı ne zaman, hangi gün? Alanyaspor Galatasaray son 16 tur maç tarihi ne zaman?

Alanyaspor-Galatasaray-maçı-ne-zaman,-hangi-gün

Ziraat Türkiye Kupası 5. eleme turu maçları dün oynanan maçlarla birlikte tamamlandı. 11 takım adını son 16 turuna yazdırma başarısı gösterdi. Bugün Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirilen 16 tur kura çekiminde Galatasaray’ın rakibi belli oldu. Peki, Alanyaspor Galatasaray maçı ne zaman, hangi gün? Alanyaspor Galatasaray son 16 tur maç tarihi ne zaman? İşte maçla ilgili detaylar haberimizde.

Ziraat Türkiye Kupası (ZTK) 16 turu için kura çekimi için geri sayım başladı. Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu kura çekimi 23 Aralık Cuma günü saat 11:30’da başladı. İşte Alanyaspor Galatasaray maçı ne zaman, hangi gün? Alanyaspor Galatasaray son 16 tur maç tarihi ne zaman? Soruların yanıtı.

ALANYASPOR GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, HANGİ GÜN?

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu kura çekimi 23 Aralık Cuma günü saat 11:30’da başladı. Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirilen olan kura çekilişi A Spor ekranlarından naklen ve şifresiz olarak yayımlandı.

ALANYASPOR GALATASARAY SON 16 TUR MAÇ TARİHİ NE ZAMAN?

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor’un rakiplerinin belli olduğu maçlar hakkında tarihler merak konusu oldu. Ziraat Türkiye Kupası 16 tur maçları 17, 18, 19 Ocak 2023 tarihlerinde oynanacak.

Exit mobile version