Yılbaşında sağlık ocakları ve hastaneler açık mı, kapalı mı? Yılbaşında (1 Ocak) hastaneler çalışacak mı?

Yeni yıla sayılı günler kala vatandaşlar arama motorlarında 31 Aralık günü ve yılbaşında hastane ve sağlık ocaklarının çalışıp çalışmayacağını merak edip araştırmaya başladı. Sağlık alanın en önemli iki kurumun hizmet verip vermeyeceği hakkında merak edilenleri haberimizde derledik.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni yıl için artık beklenen tarih geldi çattı. 2022 yılının son günleri ve yeni yıla saatler kala vatandaşlar; yılbaşında sağlık ocakları ve hastaneler açık mı, kapalı mı? Yılbaşında (1 Ocak) hastaneler çalışacak mı? gibi soruların cevapları gündem oldu. İşte merak edilenler haberimizde.

Yılbaşına dair en çok arama yapılan konulardan biri de hastanelerin ve sağlık ocaklarının açık olup olmayacağı oldu. Peki, Yılbaşında sağlık ocakları ve hastaneler açık mı, kapalı mı? Yılbaşında (1 Ocak) hastaneler çalışacak mı? İşte milyonlarca vatandaşımızı yakından ilgilendiren konuya ilişkin tüm merak edilenleri bir araya getirdik!

YILBAŞINDA SAĞLIK OCAKLARI VE HASTANELER AÇIK MI, KAPALI MI?

Resmi tatil günlerinde kapalı olan kamu kurumlarla birlikte hastane ve sağlık ocakların 31 Aralık Cumartesi günü hizmet verip vermeyeceği ile ilgili detayı sizler için araştırdık.

31 Aralık tarihi resmi tatil olmadığı için hastaneler ve sağlık ocakları kesintisiz hizmet vermeye devam edecek.

YILBAŞINDA (1 OCAK) HASTANELER ÇALIŞACAK MI?

1 Ocak gününde ise resmi tatil olacak. Bu sene yılbaşı tatili cumartesi gününe denk geliyor. 1 Ocak günü hastanelerin sadece acil poliklinikleri ile nöbetçi eczaneler açık olacak.

Sağlık ocakları cumartesi günü kapalı olurken, hastanelerde nöbetçi doktorlar ve acil servisler hizmet verecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yılbaşında sağlık ocakları ve hastaneler açık mı, kapalı mı? Yılbaşında (1 Ocak) hastaneler çalışacak mı?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap