1 Ocak yılbaşında eczaneler açık mı, kapalı mı? 31 Aralık günü eczaneler çalışıyor mu?

Yılbaşına saatler kala vatandaşların arama motorlarında eczanalar açık mı, kapalı mı sorusu merak konusu oldu. İlaç almak için gidilen eczanelerin yılbaşı günü çalışma saatlerini araştıran vatandaşlar için detayları haberimizde derledik.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni yıl sebebiyle birçok kurum hizmet vermezken, eczanelerin çalışma durumu birçok vatandaş tarafından araştırılmaya başlandı. 2023 yeni yıl için yılbaşı heyecanlı bekleyiş vatandaşlar tarafından sürüyor. Peki, 1 Ocak yılbaşında eczaneler açık mı, kapalı mı? 31 Aralık günü eczaneler çalışıyor mu? İşte detaylar.

31 Aralık günü eczanelerin açık olup olmayacağı sorgulanıyor. Eczaneler resmi tatiller ve Pazar günleri dışında diğer günler 09:00 ve 19:00 saatleri aralığında hizmet veriyorlar. Vatandaşlar, eczanelerin çalışma saatlerini araştırıyor.

31 ARALIK GÜNÜ ECZANELER ÇALIŞIYOR MU?

Resmi tatil günlerde kamu kurumlar yasak olmaklar birlikte bazı özel sektörde çalışmalar ek mesai olarak devam etmektedir.

31 Aralık günü eczaneler vatandaşlara hizmet vermeye devam edecek. Eczaneler 09:00 ve 19:00 saatleri arasında hizmet veriyor.

1 OCAK YILBAŞINDA ECZANELER AÇIK MI, KAPALI MI?

1 Ocak Pazar günü ise resmi yılbaşı tatili olacak. Bu nedenle sadece nöbetçi eczaneler çalışacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
1 Ocak yılbaşında eczaneler açık mı, kapalı mı? 31 Aralık günü eczaneler çalışıyor mu?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap