Süper Lig maçları ne zaman, hangi gün başlayacak? TFF Süper Lig maçları ne zaman?

Süper Lig maçları ne zaman, hangi gün başlayacak? soruları yanıt aramaya devam ediyor. Spor Toto Süper Lig 14. Hafta maçlarının tamamlanmasının ardından 2022 FIFA Dünya Kupası turnuvası nedeniyle araya girdi. Futbolseverler, Süper Lig'in başlayacağı tarih için araştırmalarını sürdürürken Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) konuya ilişkin açıklama geldi. İşte merak edilen detaylar haberimizde.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Araya giren Süper Lig maçları ne zaman başlayacak sorusu futbol gündeminde yer almaya devam ediyor. TFF’nin yaptığı açıklamaya göre, 15. hafta maçları Dünya Kupası’nın ardından başlayacak. Peki, Süper Lig maçları ne zaman, hangi gün başlayacak? TFF Süper Lig maçları ne zaman? İşte 2022-2023 Süper Lig fikstürü ve puan durumu!

SÜPER LİG MAÇLARI NE ZAMAN, HANGİ GÜN BAŞLAYACAK?

Spor Toto Süper Lig’de sezon Dünya Kupası arasının ardından 24-25 Aralık’tan itibaren oynanacak 15. hafta müsabakaları ile devam edecek.

TFF SÜPER LİG MAÇLARI NE ZAMAN?

2022 FIFA Dünya Kupası’nın başlamasıyla beraber Spor Toto Süper Lig’e ara verildi.

Spor Toto Süper Lig 14. hafta maçları kapsamında son olarak 13 Kasım günü Kayserispor – Konyaspor karşı karşıya gelmişti. Taksim’de yaşanan olaylar nedeniyle de Beşiktaş – Antalyaspor maçı ertelenmişti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig’in başlayacağı tarihi açıkladı. Spor Toto Süper Lig’de sezon, Dünya Kupası maçlarının tamamlanmasının ardından 24-25 Aralık’tan itibaren oynanacak 15. hafta müsabakaları ile devam edecek.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Süper Lig maçları ne zaman, hangi gün başlayacak? TFF Süper Lig maçları ne zaman?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap